Grillet ananassalat med koriander og rødløg
Til 4 personer
Det mexicanske køkken kan være et meget ekstremt univers, man blander meget sødt, med meget stærkt. Meget fedt med meget frisk. Det er også derfor jeg elsker det så højt. Mexico forstår at balancere ekstreme smage helt perfekt. Denne opskrift er et glimrende eksempel på lige netop det. sød grillet ananas vendt i syrlig limesaft med frisk koriander. Kom det i en tortilla med fed gris, kom den stærke yucatan habanero salsa på og den er perfekt sammensat! Forstår man at tænke mad på den måde, kan alle måltider blive en sand fornøjelse.
Ingredienser
- ½ stk. ananas
- 1 stk. rødløg
- 1 limefrugt
- 1 glas yucatan salsa
- 1 håndfuld frisk koriander
- Salt
Fremgangsmåde
1. Annasen skrælles, og herefter skæres den i skiver, prøv at undgå stokken.
2. Smør lidt olie på skiverne og læg dem på grillen, giv dem ca. 1 min på hver side.
3. Skær ananassen i grove tern, og kom i en skål.
4. Riv skallen af en limefrugt i og pres saften i skålen bagefter.
5. Hak et rødløg og et bundt frisk koriander, kom det hele i salaten.
6. Tilsæt ca. 2 spsk. Loco Taco yucatan salsa og et godt drys salt og rør det hele godt sammen.