fbpx

Guacamole

Til 4 personer

Betyder avocado sovs (guacamole) på det gamle pre. columbiske sprog Aztectisk. Avocadoen har altid været en bærende ingrediens i det mexicanske køkken. Forståeligt nok, den passer stort set til alle retter der serveres, fra ceviche af det fineste fisk til tung carnita af gris.

Ingredienser

  • 2 stk. avocado
  • 1 forårsløg
  • 1-2 fed hvidløg
  • ½-1 jalapeno
  • 1 lime
  • 5 cm. agurk (valgfri)
  • 3-4 små tomater.
  • Lidt olivenolie

Fremgangsmåde

1. Tomater, agurker, forårsløg, hvidløg og jalapeno hakkes og puttes i en skål.

2. Avocado deles i to, og stenen tages ud, skrab kødet ud med en ske.

3. Kødet fra avokadoen moses, skallen af lime rives ned i skålen og saften presses ud over avocadoen og det hele røres sammen og smages til med salt og peber. Top med lidt olivenolie og evt. frisk koriander

Flere opskrifter

Loco Taco Margarita

Torskeceviche på tosdados

Taco med ribeye og svampe

Kontakt os

TELEFON

Torben Bager +(45) 22284689

Rasmus Haven +(45) 28297984

E-MAIL

info@locotaco.dk

Følg med

Kontrolrapport