Hibiscus icetea
Til 1 L. Icetea
Hibiscus icetea er selvfølgelig lavet på tørret hibiscus blomster. Blomsterne vokser i de tropiske verdensdele, og bliver brugt på alle mulige måder gennem hele Asien, Afrika og Amerika.
Hibiscus blomsten har en frisk syrlig smag, som bringer tankerne hen mod friske hindbær med et eksotisk strejf. Den egner sig super godt både som varm og kold, i cocktails og som ice tea.
Ingredienser
- 20 g tørret hibiscus blomster (1 stor håndfuld)
- 80 g sukker
- 1 l. Kogende vand
- 1 limefrugt
- Og evt. mynte blade
Fremgangsmåde
1. Kom hibiscus bladene og sukker i en kande.
2. Kog vand op og hæld over. Rør rundt til sukker er opløst. Stil på køl i min. 8 timer og gerne til dagen efter.
3. Pres en skive lime i glasset og server med isterninger og et mynte blad