Loco Taco Margarita
Hovedingrediensen I en Margarita er selvfølgelig Tequilla. Tequilla er fra Mazcal men fra den certificeret region Jalisco som ligger langs vestkysten. Tequilla kommer i 3 varianter, Silver eller Blanco ulagret. Reposado lagret på egetræsfade I 3-12 md. Og den sidste Añejo som har lageret på egetræsfade fra 1 år til 3 år og så findes der eksklusive Extra Añejo som er op til 12 år på fade. Til margarita ville jeg dog anbefale Blanco eller Reposado da de begge har flotte friske toner og passer godt til limesaften.
Jeg anbefaler i kun shaker til 2 cocktails af gangen.
Ingredienser
- 4 shot god Tequila
- 2 shot Cointreau
- 2 shot limesaft (ca. 2 hele lime)
- 2 shot sirup: 1 dl. Sukker og 1 dl. vand
- 1 shot pasteuriseret æggehvide
- Masser af isterninger
- Skallen af en lime
Fremgangsmåde
1. Sukker og vand koges op og stilles på køl.
2. Kom alle ingredienser i en shaker med isterninger, og shake den i ca. 30-60 sek.
3. Skræl skallen af en lime, kanten af glasset gnides med skallen, læg derefter skallen i glasset og hæld cocktailen i glasset.