Nachos med guacamole, cremefraiche og Roasted Salsa
Til 4 personer
Traditional set bliver nachos I Mexico serveret til morgenmad, gerne med lidt tomatsauce, friskhakkede peberfrugter og avocado, med et par spejlet æg på toppen. Det smager virkelig fremragende. Og så skal vi huske at det ikke er de samme nachos chips som vi køber i supermarked her i dk. Deres nachos er lavet af de tortillas der var tilbage fra aftensmåltidet i går. Det vil jeg anbefale at i også prøver!
Ingredienser
- 1 pk. Loco Taco tortillas
- 1 l. neutral fritureolie
- 2 dl. cremefraiche
- 1 glas Loco Taco Roasted salsa
- En god portion Guacamole (se opskrift)
- 1 lime i både
Fremgangsmåde
1. Alle tortillas skæres i 6 trekanter (lagkagestykker) og friteres. Når de er sprøde, drysses de med salt, lægges på et klæde hvor olien kan dryppe fra. Når alle er frittet sættes de i ovnen i ca. 10 min. ved 100 grader
2. Imens anrettes alt dyppelsen i små skåle. Vi har valgt at servere roasted salsa, men salsa verde eller yucatan ville også være fremragende.
3. Jeg ved godt de fleste her i DK forbinder nachos med masser af smeltet ost. Men når man laver dem selv smager de bare så godt! så prøv lige uden osten første gang – Tak.