fbpx

Syltede rødløg i hibiscus

Til 4 personer

Syltede rødløg er en klassiker i det mexicanske gadekøkken, som kan bruges på nærmest alt. De er super lette at lave, vi har brugt lidt sukker i vores opskrift, det gør man normalt ikke i Mexico, så det er helt op til dig. Hvis du pasteurisere glasset som i videoen han de uden problemer holde sig i 3-6 måneder. Så lav en stor portion af gangen, så er det let at smide på bordet direkte fra køleskabet.

Ingredienser

  • 2 stk. store rødløg
  • ½ dl. Eddike
  • ½ dl. Limesaft
  • 1 dl. vand
  • 1 dl. Sukker (valgfri)
  • 20 g. tørret hibiscus blomst. (en håndfuld)

Fremgangsmåde

1. Alle ingredienser undtagen rødløg koges op.

2. Mens lagen koger, pilles rødløg, halveres og skæres i skiver på langs af løget.

3. Et sylteglas fyldes med løgene og den kogende lage sigtes over i sylteglasset.

4. Luk låget til, læg et klæde over glasset og vend nu glasset på hovedet så låget også er pasteuriseret, lægger du ikke et klæde over, risikere du at den varme lage sprøjter ud af glasset så, pas på!

Flere opskrifter

Loco Taco Margarita

Torskeceviche på tosdados

Taco med ribeye og svampe

Kontakt os

TELEFON

Torben Bager +(45) 22284689

Rasmus Haven +(45) 28297984

E-MAIL

info@locotaco.dk

Følg med

Kontrolrapport