fbpx

Taco med ribeye, svampe og forårsløg

Til 4 personer

En smags bombe! Og heller ikke en klassisk taco men det smager virkelig godt.. Ribeye er selvfølgelig lidt en luksus spise. Og normalt er det mexicanske gadekøkken baseret på mere ydmyg råvare. Men når du laver bøf på denne måde, behøver man heller ikke 200g pr. gæst da den bliver skåret i skiver.

Ingredienser

  • 400 g. ribeye steak
  • 1 glas Loco Taco Mole
  • 1 glas Yucatan Salsa
  • 3-4 stk. portobello svampe
  • 3-4 stk. forårsløg
  • 1 håndfuld brøndkarse
  • 1 pk. Loco Taco tortilla

Fremgangsmåde

1. Bøfferne smøres med lidt olie og drysses med salt og peber og ligges på en tør og meget varm pande.

Da det er umuligt at lave en opskrift på alle størrelser af bøffer håber jeg i selv kan stege en medium rare en af slagsen. Og husk trækketid.

2. Stokken skæres af portobello svampene, herefter skæres svampen i skiver på ca. 1 cm. Kom lidt olie på en pande og varm den godt op. kom svampe på og steg dem gyldne på begge sider. Krydder med salt og peber.

3. Forårsløg snittes fint og brøndkarsen vaskes

4. Tortillas pakken åbnes, varm en pande godt op. På den tørre pande bages en tortilla i ca. 30-40 sek. På hver side. Læg dem under et viskestykke og hold dem lune.

5. Mole smøres på en lun tortilla. Bøffen skæres i skiver, og et par skiver lægges på sammen med et par skiver svampe, en skefuld yucatan salsa derefter drys da henover med forårsløg og brøndkarse.

Flere opskrifter

Loco Taco Margarita

Torskeceviche på tosdados

Taco med ribeye og svampe

Contact us

Contact us on e-mail

info@locotaco.dk

Read more

www.nolyfood.com

LocoTaco-logo-mexicansk-mad

Follow us

Danish control report