Torsk i tempura med rødløg og avocado
Til 4 personer
Fisk i tempura er altid en succes ligegyldig hvor gammel man er. Her kan alt fisk og skaldyr bruges! Hvis man har tid er det altid en fordel at drysse fisken med salt dagen før. Salten trækker vand ud og binder saften i kødet så den bliver mere fast og saftig når den serveres.
Ingredienser
- 300g torsk.
- 100g Self-Rising flour
- 140g Danskvand
- Olie til friture
- 1 rødløg
- 2 avocado
- 2 dl. Creme fraiche
- 1 glas Loco Taco Tomatillo salsa verde
- 1 glas Loco Taco Yucatan salsa
- 1 håndfuld Frisk koriander
- 2 stk. limefrugter i både
- Tempura: (hvis du ikke kan skaffe self-rising flour)
- 100 g mel
- 40 g maizena
- 10 g bagepulver
- 5 g salt
- 3 æggehvider (1 dl.)
- 1 dl. Danskvand
Fremgangsmåde
1. Fisken skæres ud i aflange bjælker på ca. 2 x 8 cm. Pisk tempura dejen sammen, varm olien op til 160 grader, dyp fisken i dejen og kom den i frituren.
2. Rødløg hakkes groft, avocadoen skæres i skiver
3. Tortillas pakken åbnes, varm en pande godt op. På den tørre pande bages en tortilla i ca. 30-40 sek. På hver side. Læg dem under et viskestykke og hold dem lune.
4. Kom lidt cremefraiche på en lun tortilla, fordel skiverne af avocado, læg et stykke fisk, krydder med salt,
5. Rødløg drysses over og brug den Loco Taco salsa du har lyst til. Top med koriander og frisk limesaft.