fbpx

Torskeceviche på tosdados med avocado

Til 4 personer

Ceviche stammer fra Peru og kan spores over 2000 år tilbage i Inkariget. Oprindelig lavet på fisk med passionsfrugt. Det  er i dag blevet adopteret ind i mexicansk madkultur, hvor den findes i alle afskygninger. Men helt basalt er ceviche, fisk marineret i en syrlig lage. Syren tilbereder fisken så den bliver mør. Det er princippet i ceviche.

Herfra er det kun fantasien der sætter grænser.

Ingredienser

  • 300g. torskefilet
  • 1 limefrugt
  • ½ rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stk. frisk jalapenos eller grøn chili
  • 1 passionsfrugt
  • 1 tsk. salt
  • 1 glas Locotaco tomatillo salsa verde
  • 1 pk. Loco Taco tortillas
  • 2-3 avocados
  • syltede rødløg (se opskrift video)
  • 1 håndfuld frisk koriander

Fremgangsmåde

1. Torsken skæres i ca. 1 cm x 1 cm tern og ligges i en dyb tallerken.

2. Marinaden: revet hvidløg og skal af lime, fint snittet rødløg, jalapeno, saft af lime og passionsfrugt og 2 spsk. Locotaco tormatillo salsa verde og salt. Rør ingredienserne godt sammen. Vend fisken rundt i marinaden, kom film over og sæt det på køl en ½ times tid.

3. Tosdados: Loco Taco Tortillas friteres enkeltvis i ca. 160 grader varm olie til de er sprøde. Læg dem på et klæde så olien drypper lidt af, og sæt dem evt. i ovnen ved 100 grader mens resten laves færdig.

4. Del avocadoen, tag den ud af skallen og skær den i tynde skiver. Fordel skiverne ud over den sprøde tosdados. Kom ceviche og syltet rødløg på, top med frisk koriander.

Flere opskrifter

Loco Taco Margarita

Taco med carnita roasted salsa

Taco med ribeye og svampe

Kontakt os

TELEFON

Torben Bager +(45) 22284689

Rasmus Haven +(45) 28297984

E-MAIL

info@locotaco.dk

Følg med

Kontrolrapport