Tosdados med stenbidderrogn og hytteost
Forret til 6-8 personer. Eller hovedret til 4 personer.
Stenbiderrogn er fantastisk lækkert, så sart og delikat en smag, sammen med en tosdados med lidt salsa føles det nærmest forbudt. Denne lille ret er en Michelin restaurant værdig. Og så er det en hurtig en af slagsen.
Ingredienser
- 200 g. stenbiderrogn (renset)
- 1 pk. Loco Taco tortilla
- 1 stk. skalotteløg
- 1 bøtte hytteost
- 1 glas Loco Taco tomatillo salsa verde
- 1 stk. limefrugt
- Salt
Fremgangsmåde
1. Stenbidderrogn krydres med salt.
2. Hytteosten kommes i en sigte og skyldes under koldt vand, sigten sættes i en skål så vandet kan løbe fra.
3. Skalotteløget pilles og skæres i tynde skiver.
4. Tilbered tosdados: Loco Taco tortillas friteres enkeltvis i ca. 160 grader varm olie til de er sprøde. Læg dem på et klæde så olien drypper lidt af, og sæt dem evt. i ovnen ved 100 grader mens resten laves færdig.
5. Smør en skefuld tomatillo salsa på en tosdado, kom en ske stenbidderrogn på, drys hytteostenog skalotteløgs ringe på og riv lime skal, salt og olivenolie ud over.