Tosdados med tuntatar
Til 4 personer
Tosdados er de tortillas der ikke blev spist i går, som nu kan frituresteges til en super lækker chip. Og sådan er det i høj grad med tortillas, de har et hav af anvendelse muligheder. Denne ret er fremragende på en varm sommerdag. Kold tuntatar med avocado og masser af frisk limesaft og Roasted salsa.
Det smager så godt!
Ingredienser
- 300 g. Tun filet
- 1 pk. Loco Taco Tortilla
- 1 glas Roasted salsa
- 4 små modne tomater
- 1 jalapeno
- 2 stk. forårsløg
- Salt
- 2 stk. avocado
- 2 limefrugter
Fremgangsmåde
1. Tunen skæres i tern. Ca. 1×1 cm. Tomaterne skæres i stykker på ca. samme størrelse.
2. Forårsløg og jalapenos snittes fint og det hele hældes i en skål, 2 spsk. Roasted salsa tilsættes sammen med lidt salt. Vend det hele forsigtigt rundt.
3. Tosdados: Loco Taco Tortillas friteres enkeltvis i ca. 160 grader varm olie til de er sprøde. Læg dem på et klæde så olien drypper lidt af, og sæt dem evt. i ovnen ved 100 grader mens resten laves færdig.
4. Avocado halveres, stenen fjernes og skær kødet i skiver. Anret et par skiver i bunden på en tosdados, kom tataren oven på, top med frisk koriander og en lime båd på siden.